top of page

AVÍS LEGAL:
En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:
Raó social: AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL
NIF: B25326752
Adreça: Avenida Guillem Graell, 73-75 - 25700 - La Seu D'Urgell - LLEIDA
Telèfon: 973350776
Email: rubio@autorubio.com
Inscrit el 21/03/2005. Tom: 308, Foli: 35, Secció: 8, Fulla Registral: 5712, Inscripció: 5

 

FINALITAT DEL LLOC WEB.
Informar degudament dels productes i serveis oferts per l'empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.
El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.autorubio.com

 

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de  AUTOESPECIALITATS RUBIO, SL, .


CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.


AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL . La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de AUTO-ESPECIALITATS RUBIO, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

bottom of page