top of page

3 generacions

VETLLANT PEL TEU VEHICLE

La precarietat de la feina i la necessitat de treure endavant la seva família (sobretot pensant en el proper naixement del seu fill), va fer que el Sr. Àngel Rubio Lucas afrontés el repte d’aconseguir una ocupació estable. Això va ser motiu suficient per abandonar, juntament amb la seva esposa, una ciutat com València i instal·lar-se en un petit poble com La Seu d’Urgell.

Ca l’Escardill, Cal Piques i Cal Barça van ser les empreses on ell va treballar entre 1944 i 1960, no sense haver intentat establir-se pel seu compte en un local on posteriorment hi trobaríem l’Aliança (a la carretera d’Andorra).

Finalment, el 1960, amb una merescuda fama com a operari excel·lent, obrí la seva pròpia empresa en un local de l’Avinguda de Pau Claris (on en l’actualitat hi trobem el Mesón Teo). En endavant, i a causa de les inevitables necessitats d’ampliació per afrontar el progressiu creixement, va ocupar diversos locals a l’Avinguda Guillem Graell fins arribar a les modernes instal·lacions on trobem, actualment, Auto Especialitats Rubio.

L’any 1962 es va incorporar a l’empresa el seu fill Àngel Rúbio Salvador, qui amb els anys també hi va involucrar la seva esposa Mari Carmen Alvinyà Adserà. Posteriorment van anar augmentant les incorporacions familiars amb els seus néts Àngel Rubio Alvinyà i Jordi Rubio Alvinyà, que són els qui en l’actualitat atenen l’empresa.

Són 60 anys, tres generacions, molt d’esforç i dedicació a un negoci de caire familiar que disposa de les instal·lacions, del personal qualificat, del nivell tecnològic i del prestigi que avui en dia requereix el sector de l’automòbil.

Aquesta és, molt breument resumida, la història de la nostra empresa. Ha estat una llarga etapa, caracteritzada pel treball intens i l’afany de superació, i sempre amb un mateix objectiu: esperit de treball i honestedat que procurem conservar ben vius i que són el millor llegat que el seu fundador ens va deixar.

rally.jpg
tots.jpg
bottom of page